Прецизно земеделие - решение за модерно селско стопанство

Оптимизирайте Вашите полета с My Data Plant карти за прилагане

Какво представлява My Data Plant?

My Data Plant е инструмент за прецизно земеделие, който Ви помага да управлявате Вашите полета въз основа на актуални и архивирани сателитни данни. Можете да се регистрирате чрез портала на My Data Plant, да очертаете или качите Вашите полета, за да създадете индивидуални карти на биомаса, сеитба и торене само с няколко кликвания. Когато създавате картите, може да комбинирате познанията за Вашите полета със сателитните данни, използвайки лесни функции за редактиране. Така ще получите карти за прилагане, които са идеално пригодени за Вашите полета. Картите за прилагане могат лесно да се прехвърлят към терминал чрез USB флашка.

С картите на биомаса, актуализирани на всеки 5 дни, можете лесно да наблюдавате посевите си от вкъщи.

В момента в Космоса обикалят два спътника Sentinel 2 на ESA (Европейската космическа агенция), Sentinel 2A и Sentinel 2B, които правят мултиспектрални изображения на Земята. Всеки от тях анализира всяка една точка от земната повърхност веднъж на десет дни. В резултат на което, на всеки пет дни Вие получавате нова актуална карта на полето.

 

Предимства на My Data Plant:

  • Можете да използвате My Data Plant независимо от големината на стопанството и възможностите на терминалите или техническото оборудване, с което разполагате.

  • My Data Plant е независимо решение на Kleffmann Digital RS GmbH без обвързващи условия, ние не се опитваме да Ви продаваме торове или пръскачки.

  • Нашето обслужване на клиентите, извършвано по телефона или на място, се състои от опитни специалисти, които гарантират функционирането на картите за прилагане във Вашето стопанство.

 

 

През цялата година My Data Plant ви подпомага с:

Biomass_Icon-Green
от сеитбата до прибирането на реколтата c
Seed-Map_Icon-Green
управление на сеитбата с
Fertilization-Map_Icon-Green
управление на торенето с